O NAS

HIŠA JUTING

V podjetju Hiše JUTING slovenskim družinam že 30 let postavljamo tople, energijsko varčne montažne domove. Pri gradnji vaše hiše vam zagotavljamo visoko kakovost po konkurenčnih cenah, kar potrjujemo z zadovoljstvom naših strank.

Poleg izvedbe montažne gradnje vam naši gradbeni inženirji svetujejo pri projektiranju vašega doma in nudijo podporo pri postopku pridobivanja gradbenega dovoljenja. Gradnjo izvedemo do gradbene faze po vaši želji. Pomagamo vam tudi pri črpanju sredstev iz Eko sklada.

Aktivno sodelujemo s slovenskimi bankami in svojim strankam pomagamo tudi pri pridobivanju kreditov za njihov novi dom.

 

Družinska montažna hiša z velikim vrtom

KRIVAJA

Za našim podjetjem stoji tovarna TMK Krivaja (Zavidovići, BiH), že od leta 1947 največja tovarna montažnih objektov in stavbnega pohištva v tem delu Evrope. Proizvodnja podjetja Krivaja je pridobila Evropsko tehnično soglasje in svoje izdelke izvaža v vse države Evropske Unije. Ob vsej ostali proizvodnji je od leta 2012 tovarna opremljena z novo, moderno linijo proizvajalca Hundegger, kar omogoča fleksibilnost, s katero lahko izpolnijo želje najzahtevnejših strank.

IMG_3752
pexels-photo-271667.jpeg

KAKOVOSTEN PRISTOP H GRADNJI

Sistem kakovosti potrjuje standard BAS EN ISO 9001:2000. Kakovost proizvodnega procesa in vgrajenih materialov nadzoruje DIBt, nemški inštitut za gradnjo, certificiran za presojo skladnosti z evropskim tehničnim soglasjem ETA. Pridobljeni certifikati ne le potrjujejo kakovost naših izdelkov, temveč so tudi vstopnica za trženje in gradnjo po celotni Evropski Uniji.

PROJEKTIRANJE

Nudimo vam celostno storitev projektiranja in z njim povezano svetovanje, ki se začne in konča z vašo željo ali potrebo. Za vse vmes, od urbanistične preverbe lokacije, izdelave idejne zasnove objekta, do priprave vseh vrst projektne in tehnične dokumentacije pa poskrbimo mi.

V našem podjetju vam izdelamo projektno dokumentacijo za individualne stanovanjske objekte, večstanovanjske, poslovne in industrijske objekte, pa naj gre za novogradnjo, spremembo namembnosti ali legalizacijo.

Sodobna montažna hiša obdana z naravo

Kontakt

Pogovorimo se o vašem sanjskem domu!