Rekuperatorji

@hisajuting NAGRADNA IGRA 🥳 3x Točkovni rekuperator in montaža v skupni vrednosti 2500 EUR - Hiša Juting in Orca podarjata tri točkovne rekuperatorje in vgradnjo v objekt 🏡 Pogoje sodelovanja izveš na koncu videa! Žrebanje bo 20.Aprila na prvem TikTok live profila Hiša Juting, ki bo obenem tudi dan odprtih vrat. Vabljeni vsi, ki vas zanima karkoli v zvezi z montažno gradnjo! #fyp #hisajuting #orca #rekuperator #gradnja #nagradnaigra #tiktokslovenia #montaznehise ♬ Party Elite (Instrumental) - BLVKSHP

V Hiši Juting razumemo pomen kakovostnega in svežega zraka v vašem domu. Zato vam v sodelovanju z podjetjen Orca Energija d.o.o. ponujamo vgradnjo vrhunskih točkovnih rekuperatorjev, ki zagotavljajo optimalno prezračevanje prostorov ter izboljšujejo kakovost bivanja. Sistem za lokalno prezračevanje z rekuperacijo toplote deluje tiho in učinkovito, hkrati pa zmanjšuje stroške ogrevanja in preprečuje nastanek vlage ter plesni.

Prednosti točkovnega rekupreatorja

  1. Energijska učinkovitost: Zajema toploto iz odhodnega zraka za ogrevanje dohodnega zraka, kar zmanjšuje potrebo po dodatnem ogrevanju.
  2. Izboljšanje kakovosti zraka: Filtrira dohodni zrak, odstranjuje prašne delce in izboljšuje kakovost zraka v prostoru.
  3. Preprečevanje vlage in plesni: Z rednim izmenjevanjem zraka preprečuje kopičenje vlage in s tem nastanek plesni.
  4. Tiho delovanje: Deluje izjemno tiho, kar zagotavlja minimalen vpliv na udobje bivanja.
  5. Enostavna namestitev: Možnost hitre in enostavne namestitve brez obsežnih gradbenih posegov.

Z vgradnjo točkovnih rekuperatorjev ne boste le izboljšali mikroklime vašega doma, temveč tudi prispevali k zdravemu in prijetnemu okolju za vas in vaše bližnje. Pridružite se številnim zadovoljnim strankam in si zagotovite svež zrak v vašem domu skozi vse leto.

Ob naročilu točkovnega rekuperatorja pri nas
ste lahko prepričani, da boste prejeli:

Personalizirano svetovanje

Razumemo, da je vsak dom edinstven, zato naš pristop prilagajamo posameznemu projektu

Visoko kakovost

Naši izdelki so plod najsodobnejših tehnologij in strogega nadzora kakovosti

Enostavna vgradnja

Naše ekipe so specializirane za hitro in učinkovito vgradnjo, z minimalnim posegom v vaš vsakdan

Vas zanima več o sistemih prezračevnja?

Za več informacij o možnostih naročila in vgradnje nas kontaktirajte. Naše strokovno osebje vam bo z veseljem pomagalo izbrati najboljšo rešitev za vaše potrebe.

Naš partner:

ORCA Energija d.o.o.