Nagradna igra Hiše Juting in podjetja Orca Energija: Osvojite točkovni rekuperator!

@hisajuting NAGRADNA IGRA 🥳 3x Točkovni rekuperator in montaža v skupni vrednosti 2500 EUR – Hiša Juting in Orca podarjata tri točkovne rekuperatorje in vgradnjo v objekt 🏡 Pogoje sodelovanja izveš na koncu videa! Žrebanje bo 20.Aprila na prvem TikTok live profila Hiša Juting, ki bo obenem tudi dan odprtih vrat. Vabljeni vsi, ki vas zanima karkoli v zvezi z montažno gradnjo! #fyp #hisajuting #orca #rekuperator #gradnja #nagradnaigra #tiktokslovenia #montaznehise ♬ Party Elite (Instrumental) – BLVKSHP

Odkrijte, kako lahko osvežite svoj dom z napredno tehnologijo rekuperacije

Hiša Juting v sodelovanju z Orco razpisuje super nagradno igro, v kateri lahko tri srečneže obogatimo z vrhunskimi rekuperatorji v skupni vrednosti 2500 evrov. Rekuperatorji predstavljajo ključno komponento za zagotavljanje svežega in čistega zraka v vašem domu, hkrati pa zmanjšujejo porabo energije za ogrevanje. Predstavljamo vam, kako poteka vgradnja rekuperatorja v montažno hišo in kako lahko sodelujete v nagradni igri. Več o tehnologiji rekuperatorjev in vgradnji v objekt lahko najdete na tej povezavi: https://www.juting.com/rekuperatorji/

Kako se točkovni rekuperator vgradi v montažno hišo?

Začeli smo z unboxingom, ki vam omogoča vpogled v sestavne dele rekuperatorja: cev, motor, filtre, zunanje in notranje dele ter upravljalnik. Vgradnja rekuperatorja se začne z natančnim načrtovanjem in merjenjem, da se izognemo morebitnim oviram med vrtanjem. Po določitvi pozicije luknje sledi postopek vrtanja z uporabo dolgega svedra in nato finega kronskega nastavka za izdelavo luknje na notranji in zunanji strani stene.

Naslednji koraki vključujejo odstranitev prve plasti fasade, mavčne plošče in OSB, ter izolacije z uporabo 50-centimetrske krone. Ko je luknja pripravljena, sledi montaža rekuperatorja: odrez cevi na ustrezno dolžino, vrtanje luknje za krmilnik, povezava elektronike in vstavitev motorja rekuperatorja v cev. Špranje ob strani zapolnimo s purpeno, zatesnimo z montažnim kitom in zaključimo z montažo pokrova. Celoten postopek traja približno dve uri.

Kako sodelovati v nagradni igri?

Za sodelovanje v nagradni igri vam ni treba biti tehnični strokovnjak – potrebujete le nekaj klikov:

  1. Všečkajte objavljeni video o rekuperatorjih.
  2. Sledite profilu Hiše JUTING na družbenih omrežjih.
  3. V komentar pod video zapišite, zakaj bi ravno vi potrebovali točkovni rekuperator.

Žrebanje bo potekalo na prvem TikTok live dogodku profila Hiše JUTING, ki bo obenem služil kot dan odprtih vrat za vse, ki vas zanima montažna gradnja.

Osvežite svoj dom in prihranite z rekuperatorjem

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje kakovosti zraka v vašem domu in za zmanjšanje vaših energijskih stroškov. Sodelujte v nagradni igri Hiše JUTING in Orce ter si povečajte možnosti za osvojitev enega izmed treh vrhunskih rekuperatorjev. Srečno!