Eleganca in trajnost: Montažna hiša 20 let kasneje.

Kako smo v podjetju Hiša JUTING zgradili brezčasni dom v Murski Soboti

Pred več kot dvema desetletjema je Hiša JUTING imela čast zgraditi dom za družino takratnega načelnika Generalštaba Slovenske vojske, gospoda generalmajorja Ladislava Lipiča, njegovo ženo Anico in hčerko Andrejo. Ta dom, ki se nahaja v elitnem delu Murske Sobote, je s svojo kvadraturo 212 kvadratnih metrov in brezčasnim elegantnim dizajnom primer izjemne arhitekture in trajnosti, ki še vedno pritegne poglede mimoidočih.

Brezčasni dizajn in energijska učinkovitost v montažni hiši

Uporaba tehnologije nizkoenergijske montažne gradnje je omogočila ustvarjanje toplega in varnega doma, ki se ponaša z visoko energijsko učinkovitostjo. Družina Lipič je izrazila zadovoljstvo s toplotno in zvočno izolacijo, ki zagotavlja udobje in mir v vsakdanjem življenju.

Prostorska zasnova za vsakdanje potrebe

Hiša je oblikovana tako, da združuje estetiko in praktičnost. Zunanje atrijsko zasnovo dopolnjuje notranja razporeditev, ki podpira dvo-stanovanjski koncept z dodatnim bivalnim prostorom v mansardi. V pritličju se razprostira odprta dnevna soba z obilico naravne svetlobe, ki vodi do prostorne terase, zelenice in urejenega vrta. Kuhinja, opremljena z moderno shrambo, zagotavlja, da je vse potrebno za družinsko življenje na dosegu roke. Spalnica z ločeno garderobo in kopalnico ter Andrejina depandansa v mansardi ponujata zasebnost in samostojnost znotraj skupnega doma.

Montažna hiša z integrirano garažo

Hiša se ponaša tudi z integrirano garažo, kar dodaja dodatno udobje in funkcionalnost. Družina Lipič izraža popolno zadovoljstvo ne le z notranjostjo, ampak tudi z okolico doma. Postavitev hiše v prestižnem delu mesta Murska Sobota je vir ponosa in zadovoljstva

Montažna hiša 20 let kasneje

Dvajsetletna dediščina kakovosti in udobja

Dvajset let kasneje hiša generalmajorja Ladislava Lipiča ostaja živ dokaz kakovosti in trajnosti, ki jo Hiša JUTING zagotavlja z vsakim svojim projektom. Ta zgodba dokazuje, da se z investicijo v premišljeno zasnovo in kakovostno gradnjo lahko ustvari dom, ki presega čas in trende, hkrati pa zagotavlja visoko raven udobja in energijske učinkovitosti.

Če razmišljate o gradnji montažne hiše, naj vam ta primer služi kot navdih za to, kaj je mogoče doseči s pravo ekipo in tehnologijo. Hiša JUTING stoji za svojimi vrednotami kakovosti, trajnosti in estetike, kar zagotavlja, da bo vsak dom zgrajen z mislijo na prihodnost in potrebe stanovalcev.

Nagradna igra

Osvojite rekuperator

Sodelujte in eden on treh točkovnih rekuperatorjev Orka je lahko vaš!