Inovativna montažna hiša v Prekmurju: Dom z notranjim bazenom za mlado družino

Kako smo zasnovali popoln dom za mlado družino v Prekmurju

Za mlado družino v Prekmurju je podjetje HIŠA JUTING zgradilo montažno hišo, ki ne le da izpolnjuje, ampak presega pričakovanja sodobnega bivanja. Ta projekt je bil poseben izziv, saj je vključeval zasnovo doma z notranjim bazenom – nekaj, kar mnogi štejejo za neizvedljivo v montažni gradnji.

Premišljena zasnova za udobno bivanje

Na razpolago je bilo 170 kvadratnih metrov, kjer smo uspeli urediti tri otroške sobe, tri kopalnice, spalnico in prostorno dnevno sobo s kuhinjo. Dodaten biser doma je 20 kvadratnih metrov velika terasa in predvsem pokriti notranji bazen, ki predstavlja srce doma. Ta element doda posebno vrednost, saj omogoča rekreacijo in sprostitev v zasebnosti lastnega doma skozi vse leto.

Montažna hiša z notranjim bazenom

Inovativna rešitev za notranji bazen

Eden izmed večjih izzivov pri gradnji te montažne hiše je bilo vključevanje notranjega bazena. Kljub splošnemu mnenju, da montažne hiše niso primerne za takšne dodatke, smo v podjetju HIŠA JUTINGU dokazali nasprotno. S poglobljenim tehničnim svetovanjem in uporabo naprednih rešitev smo zagotovili, da je prostor okoli bazena ostal suh in topel, z vodno temperaturo, vzdrževano na prijetnih 32 stopinjah Celzija.

Zadovoljstvo družine je na prvem mestu

Za nami je še en uspešno zaključen projekt, ki je mladi družini v Prekmurju zagotovil topel in udoben dom, prilagojen njihovim potrebam in željam. Srečanje s podjetjem JUTING pred tremi leti je bilo začetek te izjemne poti, kjer smo skupaj uskladili zahteven arhitekturni načrt v relativno majhni kvadraturi.

Priporočilo iz prve roke

Družina z veseljem priporoča podjetje HIŠA JUTING vsem, ki razmišljajo o gradnji montažne hiše. Njihova izkušnja dokazuje, da je mogoče z dobro komunikacijo, inovativnostjo in tehnično dovršenostjo uresničiti tudi najbolj zahtevne želje.

Zakaj izbrati HIŠO JUTING za vaš novi dom?

Izgradnja montažne hiše omogoča hitro, kakovostno in prilagojeno rešitev za vse, ki si želijo sodobnega, varnega in udobnega domovanja. Če iščete dom, ki bo ustrezal vašemu načinu življenja, ne glede na to, kako edinstvene so vaše potrebe, je HIŠA JUTING prava izbira. Prepričajte se sami in se pridružite številnim zadovoljnim družinam, ki so z našo pomočjo zgradile svoj idealni dom.