Pogoji uporabe in varstvo osebnih podatkov

Predstavitev

To spletno stran je za vas pripravilo podjetje Hiša Juting d.o.o., Ižanska cesta 284, 1000 Ljubljana. Podatki, zbrani na tej spletni strani, o podjetju Hiša Juting d.o.o.in tretjih strankah, so bili pripravljeni natančno in skrbno. Kljub temu obstaja možnost, da je pri vnosu vsebin ali na spletnem mestu prišlo do napak, za kar se obiskovalcem spletne strani opravičujemo. Če ste opazili napako, vas prosimo, da nas na to opozorite na elektronski naslov info@juting.com. Z vstopom na to spletno mesto vsakdo, brez omejitev in zadržkov, sprejema Splošne pogoje uporabe spletne strani.

 

Vsebina

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletni strani so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Skrbnik spletnega mesta se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Skrbnik si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni modele, specifikacije in razpoložljivost izdelkov.

 

Omejitev odgovornosti

Skrbnik spletnega mesta izrecno zavrača vsakršno odgovornost za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno, posledično ali drugo škodo, ki je nastala kot posledica ali, ki je kakorkoli povezana z vašim dostopanjem do ali uporabe skrbnikove spletne strani, med drugim tudi za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo kot posledica delovanja računalniških virusov ali vašega zanašanja na informacije, pridobljene preko skrbnikove spletne strani.

 

 

Izjava o zasebnosti

V tej Izjavi o zasebnosti podatkov na spletu je opredeljena politika podjetja Hiša Juting d.o.o. glede zbiranja, uporabe in varovanja podatkov o registriranih uporabnikih na tem spletnem portalu.

 

Kakšne podatke zbiramo in kako jih uporabljamo

Sledenje aktivnostim na spletnem portalu Ko brskate po tem spletnem portalu in niste prijavljeni za nobeno spletno storitev, brskate anonimno. Medtem ko brskate, vaših osebnih podatkov – kot so na primer ime in priimek, naslov, telefonska številka ali naslov e-pošte – ne zbiramo.

 

Vendar pa sledimo, kako naš spletni portal uporabljajo tako anonimni uporabniki kot registrirani uporabniki. Eden od načinov sledenja, ki ga uporabljamo in je splošno znano pod imenom “piškotek” (“cookie”), je kratek tekstovni niz, ki ga pošljemo na vaš brskalnik. Piškotki zbirajo informacije, vključno s podatki o strežniku, s katerim je vaš računalnik povezan, tipu vašega brskalnika (npr. Internet Explorer, Firefox, Chrome…) ter podatke o tem, ali ste se na pasični ali drugačen oglas podjetja Hiša Juting d.o.o.  odzvali prek drugega in katerega spletnega mesta ali povezave iz e-pošte ali RSS vsebine. Piškotek ne more pridobiti nobenih podatkov z vašega diska, prenašati računalniških virusov ali zabeležiti naslova vaše e-pošte ali katerih koli drugih osebnih podatkov.

 

Podatki, ki jih zberemo ob izpolnitvi obrazcev na spletni strani

 

S potrditvijo vnešenih podatkov kot so vaš e-poštni naslov ter vaša telefonska številka v izbrane obrazce dovoljujete, da Hiša Juting d.o.o. v izbranih obrazcih navedene podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, segmentacijo strank, obdelave preteklega obnašanja na spletnem portalu in nakupnega obnašanja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje strank o morebitnih napakah pri storitvah, pošiljanje ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, revij in časopisov, nagradnih natečajev, nagradnih razpisov v reklamne namene in vabil na dogodke ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje.

 

Podatke iz izbranih obrazcev lahko Hiša Juting d.o.o. obdelujejo do pisnega preklica privolitve odgovorne osebe, ki je izbrane obrazce potrdila. Pisni preklic privolitve lahko odgovorna oseba posreduje podjetju Hiša Juting d.o.o.  po internetni poti ali neposredno po pošti na njihov naslov. Ne glede na preklic bo Hiša Juting d.o.o.  omenjene podatke še naprej uporabljale, vendar le za izpolnjevanje pogodbenih obveznosti in uveljavljanje pravic iz pogodbenega razmerja.

 

Kako uporabljamo osebne podatke

 

Uporabnik dovoljuje, da njegove osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja tudi za sledeče namene: statistične obdelave, segmentacijo strank, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, pošiljanje ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, revij in časopisov, nagradnih natečajev, nagradnih razpisov v reklamne namene in vabil na dogodke ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje. Hiša Juting d.o.o. lahko obdelujejo osebne podatke za namene, določene v tem odstavku, do pisnega preklica uporabnika.

 

Kako uporabljamo vaš naslov e-pošte

 

Vaš naslov e-pošte lahko uporabimo za to, da vam pošljemo naslednje vrste elektronskih obvestil:

– občasna sporočila o naših storitvah ter prodajne ponudbe podjetja Hiša Juting d.o.o.

– redne elektronske novice o storitvah podjetja Hiša Juting d.o.o., na katere ste prijavljeni,

– ugodne ponudbe naših poslovnih partnerjev, ki vam jih pošljemo v njihovem imenu,

– druga obvestila, za katera ste se sami prijavili. Kadar koli se lahko odločite, da ne želite prejemati ponudb in / ali drugih obvestil podjetja Hiša Juting d.o.o.  po elektronski pošti.

Da bi naše ponudbe prek elektronske pošte oblikovali čimbolj po vašem okusu, lahko uporabimo podatke, ki ste nam jih posredovali med prvo transakcijo z nami, v anketah in podatke, ki jih imamo zato, ker ste registrirani uporabnik spletnega portala – kot so npr. življenjski slog – ter informacije iz zunanjih virov, kot so npr. podatki Statističnega urada Republike Slovenije.

 

Cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo.

 

Osebne podatke obdelujemo v skladu z evropsko zakonodajo (Uredba (EU) 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov (v nadaljevanju: »Splošna uredba«)), veljavno slovensko zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov in drugo zakonodajo, ki nam daje pravno podlago za obdelavo osebnih podatkov.

 

Politika varstva osebnih podatkov vsebuje informacije, na kak način naše podjetje kot upravljavec obdeluje osebne podatke, ki jih prejme od posameznika na osnovi pravnih podlag.

 

Upravljavec osebnih podatkov je podjetje:

 

Hiša Juting d.o.o.

Ižanska cesta 284, 1000 Ljubljana

e-pošta: info@juting.com

telefon: 386 (0)1 283 26 42

 

 

Kontaktna oseba za varstvo osebnih podatkov

 

Posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki, lahko glede vseh vprašanj, povezanih z obdelavo njihovih osebnih podatkov in uresničevanjem njihovih pravic v skladu s Splošno uredbo stopijo v kontakt s kontaktno osebo za varstvo osebnih podatkov:

 

­Borut Juhart

­info@juting.com

 

Osebni podatki

 

Osebni podatek pomeni katero koli informacijo v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom; določljiv posameznik je tisti, ki ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto tega posameznika.